Melci cu mere

de Miha in Dulciuri, 14 Apr 2009 | 8821 vizualizari

 

Melci cu mere, gustosi, a la Miha.

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foietaj
  • 4 mere
  • 4 linguri de zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 50 g unt
  • 1 ou pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu mere:

Merele le calim putin, impreuna cu untul, zaharul si scortisoara.

Dupa ce s-au racit se repartizeaza uniform pe foaia de foietaj si se ruleaza.

Cred ca ar fi mers rulat si mai strans de atat.

Dupa ce am terminat operatiunea de rulare, cu un cutit bine ascutit taiem felii de cca 2 cm latime.

Asezam feliile in tava, le ungem cu ou si dam la cuptor pentru aproximativ jumatate de ora.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Miha 1

27.03.2009, 15:39

Flori,cate "ciocanele" sa fie?

Flori 1

27.03.2009, 18:05

Oana, lasa ,ma, voi ascundeti paharele, ca eu beau din sticla!

Miha, nu stiu, ma, cat te lasa inima, numai sa tii cont ca eu is mai tematoare din fire...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu mere, pandispan si mascarpone